Blog

Published On: 1. juni 20230 Comments

Nedtællingen til årets Folkemøde er for alvor startet og programmerne lagt fast. På Iværksætterskibet kan du bl.a. møde følgende debattører i vore paneler med EU-fokus:

Lars-Christian Brask MF (Liberal Alliance), Linea Søegaard-Lidell MF (Venstre)- tidligere medlem af Europaparlamentet, Bergur Løkke Rasmussen, Europaparlamentet,  Nicolai Klausen, direktør brancheforeningen WEAR, Hans Andersen MF (Venstre – formand Erhvervsudvalget),  Jes Broeng, professor DTU, Jacob Brandt, direktør SMV Danmark, Jan Damsgaard, professor CBS, Carsten Borring, Vicedirektør Nasdaq Copenhagen, Mads Vachzy Kragh, direktør Erhvervshus Sjælland, Morten Løkkegaard, Europaparlamentet, Thomas Hofman Bang, direktør Industriens Fond, Thomas Hovard, Investeringsdirektør EIFO, Steffen Frølund, MF (Liberal Alliance), Simon Agersnap MF (SF)

 

Finansieret med tilskud fra Europa-Nævnet. Ansvaret for indholdet er alene tilskudsmodtagers

Leave A Comment

Kategorier