Blog

Published On: 7. maj 20220 Comments

I 2021 afholdte vi 55 foredrag/webinar rundt om i Danmark.

Dansk Crowdfunding Forening fik en bevillig fra CrowdfundingPuljen, til gennemførelse af 55 events rundt i Danmark. Selvom corona situationen til tider gjorde det svært, så lykkedes det os at gennemføre alle events.

Vi kom langt omkring, mest i Jylland og rundt om på øerne. En del af de steder vi besøgte kan du se på kortet her til venstre. Uanset hvor vi kom frem var humøret højt, og fremmødet stort. Vi fik udbredt kendskabet til alle 4 typer crowdfunding, og naturligvis også om Dansk Crowdfunding Forening’s arbejde og virke.

Mange projektindehavere deltog, mange blev klogere på hvad de kunne bruge crowdfunding til – og ikke mindst hvordan de kommer igang.

Danmark Rundt projektet er afsluttet og af-rapporteret til Erhvervsstyrelsen. Sammen med de andre modtagere at midler fra CrowdfundingPuljen har vi rapporteret, at der er behov for mere oplysningsarbejde – og at vi naturligvis gerne tager en tur mere rundt i Danmark.

De første projekter er begyndt at komme på danske crowdfunding platforme, som følge af vores indsats. Det er altid en fornøjelse at se når det lykkes.

Leave A Comment

Kategorier