Blog

Published On: 15. februar 20170 Comments
Her er et snapshot af de seneste udstikkere i det danske crowdfundingmiljø.

 

Den innovative genbrugsflaske Retap har haft held med crowdlending – faktisk som en af de første crowdlendere i DK. Nu er de aktuelle på Kickstarter og har pt. pre-solgt for 40.000 kr. til hhv. Retap-flasker samt frugtpulver med 22 dage igen.

 

Indsamlingen “Red Anholt” passerer 470.000 kr. på Booomerang med et imponerende tempo og nærmer sig således 50% af sit mål. Go Anholt! 😀

 

En fix lille kaffekværn i et nytænkende design (Columbia Coffee Grinder af Grishgrind) rejser ca. 140K fra +500 backers med 16 dage igen. Imponerende efterspørgsel i forhold til, at den først forventes leveret om sådan cirka 10 måneder. Men den koster 175 kr. Go Grind ’em!

 

Børnerobotten Kubo Robot fra Odense har passeret 300.000 kr. på Indiegogo med få dage igen. Flot start – lidt sløv afslutning. Men det kan nå at vende, hvis deadline-effekterne udnyttes rigtigt.

 

MATE.bike – nu starter leveringen
DK’s største crowdfunding-kampagne, MATE.bike afsluttede sin kampagne i sommeren 2016 og oplyser til Dansk Crowdfunding Forening, at de første 500 elcykler sendes ud denne uge. Leveringen er således ca. 1,5 måned forsinket. Slet ikke dårligt i sammenligning med andre million-dollar kampagner, der typisk rammes af udfordringer med efterudviklingen eller masseproduktion af produktet.

 

SHADE – lancerer i dag
Og så skal det nævnes, at to nye og lovende kampagner går i luften. Først og fremmest den nytænkende, intelligente og UFO-lignende pærer til fremtidens hjem “The Orb” udviklet af SHADE. De har forberedt sig ned til mindste detalje i ca. et år og det ser lovende ud. Flere tusind lysglade potentielle “backers” har skrevet sig op til at få nyheden som de første, når SHADE lancerer.

 

Det samme gør sig gældende for Speakarts. De har dog udskudt lanceringen et par gange. Bl.a. fordi der lige skulle lukkes en kapitalrunde, gennemføres prototype-tests og laves aftaler med professionelle crowdfundere fra Danmark til Israel. Kunsthøjtaleren forventes lanceret hen i foråret.
Er du nysgerrig på SHADE og Speakarts og hvordan de bær sig ad bag kulisserne, så kan du møde dem den 23. februar i Børsen/Dansk Erhverv:
Har du selv noget nyt og nævneværdigt på vej, så tip mig gerne.

Leave A Comment

Kategorier