Blog

Published On: 21. april 20150 Comments

Mød Dansk Crowdfunding Forening samt iværksættere og investorer til Vækstfondens årsmøde den 28. april i Tivoli Congress Center. Som en af 1200 tilmeldte vil du kunne opleve en lang række oplæg fra bl.a. Lars Tvede, masser af netværkssnak og mulighed for råd og sparring med Vækstfondens samarbejdspartnere.
Den 28. april fra kl. 9 til 16.30 løber Vækstfondens årsmøde af stablen i Tivoli Congress Center, hvor Dansk Crowdfunding Forening har et meeting point. Her kan du få råd og vejledning. Ud over os vil der være en række andre meeting points, hvor du kan møde fx Innovationsfonden, Business Angels, Venture Cup og Accelerace.
1200 iværksættere og investorer
Hvert år holder Vækstfonden – statens finansieringsfond – et årsmøde, og i år er temaet ”Klar til medvind?” Store dele af dansk erhvervsliv er kommet styrket ud af det seneste år og er gået fra strid modvind til medvind. Og udviklingen ser ud til at holde ved i år.
1200 personer fra det danske erhvervsliv har allerede tilmeldt sig for at mærke medvinden og lære mere om den aktuelle udvikling. I løbet af dagen vil der være rig mulighed for at netværke og få sparring med Vækstfondens samarbejdspartnere.
Mød bl.a. Lars Tvede
Dagen byder desuden på spændende oplæg af bl.a. iværksætter Lars Tvede, bankdirektør i Nykredit Jesper Berg, erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen og Office Managing Director i Korn Ferry Kai Hammerich. De vil alle sammen tale om, hvordan du ruster dig bedst til vækst, og hvilke vækstfaktorer du skal være opmærksom på.
Arrangementet er gratis.
Oversigt over meeting points – http://vf.dk/nyheder-og-analyser/aarsmoede/meeting-points.aspx
Læs mere, tilmeld dig – http://vf.dk/nyheder-og-analyser/aarsmoede.aspx

Leave A Comment

Kategorier