Blog

Published On: 3. december 2014Kommentarer lukket til Sådan laver du en pitch hurtigt
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Når man går i markedet for at rejse kapital, skal der lægges forberedelse i tingene og det gælder uanset hvilken type finansiering, du søger.

  • Crowdfunding – crowdfunding planen
  • Business Angels – investor pitch og senere forretningsplanen
  • Banken – forretningsplan

Det er svært at komme uden om, at der skal investeres et underskud af tid og ressourcer, før du kan få et overskud af tid og ressourcer.

Crowdcube Danmark og Keystones har delt et par guides med os, som du kan bruge som inspiration til at få lavet en god pitch, så hurtigt og effektivt som muligt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Guides til din investor pitch[/vc_column_text][prkwp_spacer size=”30″][vc_button title=”Bootstrap your pitch” target=”_blank” color=”btn-primary” icon=”wpb_document_pdf” size=”btn-large” href=”http://danskcrowdfundingforening.dk/wp-content/uploads/Bootstrap-your-pitch1.pdf”][prkwp_spacer size=”30″][vc_button title=”Investor pitch skabelon” target=”_blank” color=”btn-primary” icon=”wpb_document_pdf” size=”btn-large” href=”http://keystones.dk/Keystones_pitchskabelon.pptx”][/vc_column][/vc_row]

Kategorier