Blog

Published On: 26. september 20140 Comments
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]FlyingV er navnet på Asiens største reward-baserede crowdfunding platform. Den blev lanceret for lidt over 2 år siden i 2012 i Tapei, Taiwan og siden da er platformen vokset støt og har overgået den ellers veletablerede kinesiske platform, Demohour.
Platformen findes på www.flyingv.cc. Samme layout og koncept som enhver anden crowdfunding-platform – dog i en asiatisk skrifttegns-udgave umiddelbart uden oversættelsesmuligheder.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Rekorden: 2,3 mio. kr. til en politisk bevægelse
Rekordprojektet, “Appendectonomy Project“, rejste hvad der svarer til 2,3 mio. kr. Titlen gik til en ambitiøs online platform, der rangerer lovgivere i et forsøg på at skabe mere åbenhed omkring politik. Organisationens crowdfundingprofil, der gør brug af propaganda-lignende karikaturtegninger, kan findes her.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Væksten i FlyingV er mere end tredoblet fra 2012 til 2013 og planlægger at ekspandere yderligere i Asien. Platformen har over 10.000 registrerede brugere, hvor omkring 80% kommer fra Taiwan, mens resten er fra andre lande i Asien. FlyingV er en alt eller intet-platform – samme tilgang som Kickstarter. Virksomheden tager 8% gebyr på succesfulde kampagner og har ifølge dem selv en succesrate på 45%. Til sammenligning når 41% af alle kampagner på Kickstarter i mål.
Læs mere her[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”889″ img_link_target=”_self” img_size=”400×400″][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment

Kategorier