Blog

Published On: 25. juli 20140 Comments

Det finske finanstilsyn har offentliggjort guidelines ligesom Danmarks finanstilsyn gjorde i vinteren 2013 og ligesom i Danmark er der ingen vej udenom. Man skal være autoriseret af finanstilsynet for at formidle annoncer om udbudsrunder via en hjemmeside.
Det kommer bl.a. til at have konsekvenser for Finlands førende platforme Invesdor samt Venture Bonsai, der ellers havde set sig selv som et “medie” og ikke som en virksomhed reguleret under “Investment Services Act” svarende til “Lov om finansiel virksomhed” i DK.
De reguleringsmæssige udfordringer særligt ved egenkapital-crowdfunding er et velkendt problem i hele EU. Ikke mindst i USA, der stadig kæmper med at få implementeret deres crowdfunding-lov hele 2 år efter den blev underskrevet af Barack Obama.

  • Læs det finske finanstilsyns notat om crowdfunding her
  • Læs det danske finanstilsyns notat om crowdfunding her

 
 

Leave A Comment

Kategorier