Dansk Crowdfunding Forening | Sverige skriver crowdfunding-historie med rekord hurtig runde

Sverige skriver crowdfunding-historie med rekord hurtig runde

Skrevet af  den
juni 20, 2014

Her vælter pengene ind! Er det værd at betale ca. 900 kr. for at kunne høre musik med “verdens mindste” trådløse headset – om 7 måneder? Det er det ihvertfald for hele 1249 backers, der i dag og hen over weekenden har kastet sig over et alternativt bud på trådløs headset-teknologi fra Sverige. Tallet bevæger sig i skrivende stund med ca. 5 nye backers pr. min. Æren for “verdens første trådløse headset” gik til danskeren Nicolaj Hviid, som for et par måneder siden rejste mere end 15 mio. kr. Mon ikke svenskerne klarer sig mindst lige så godt?

Frederik er medstifter af Dansk Crowdfunding Forening og arbejder til dagligt hos Keystones som venture scout og matchmaker mellem business angels og virksomheder, der søger kapital eller kompetencer.