Dansk Crowdfunding Forening | Sådan laver du en pitch hurtigt - Dansk Crowdfunding Forening

Sådan laver du en pitch hurtigt

Skrevet af  den
December 3, 2014

Når man går i markedet for at rejse kapital, skal der lægges forberedelse i tingene og det gælder uanset hvilken type finansiering, du søger.

• Crowdfunding – crowdfunding planen
  • Business Angels – investor pitch og senere forretningsplanen
  • Banken – forretningsplan

Det er svært at komme uden om, at der skal investeres et underskud af tid og ressourcer, før du kan få et overskud af tid og ressourcer.

Crowdcube Danmark og Keystones har delt et par guides med os, som du kan bruge som inspiration til at få lavet en god pitch, så hurtigt og effektivt som muligt.

Guides til din investor pitch

Bootstrap your pitch
Investor pitch skabelon

Frederik er medstifter af Dansk Crowdfunding Forening og arbejder til dagligt hos Keystones som venture scout og matchmaker mellem business angels og virksomheder, der søger kapital eller kompetencer.