Dansk Crowdfunding Forening | Michael Eis

Michael Eis

Jeg startede i 2010 Danmarks første crowdfunding platform – www.booomerang.dk – og i 2013 Dansk Crowdfunding Forening, sammen med Frederik Ploug Søgaard. Co-founder af Nordic Crowdfunding Alliance.

Lige siden har jeg arbejdet med crowdfunding. Gennem mit arbejde med booomerang.dk har jeg set, og rådgivet, mere end 900 projekter. Nogen mere end andre. Jeg har holdt mere end 300 foredrag om alle 4 typer af crowdfunding i Danmark og udlandet. I arbejdet med Dansk Crowdfunding Forening har jeg fået erfaring med (crowdfunding) PR, politisk lobby, bestyrelsesarbejde og slet og ret: at få foreningen på benene og igang.

Udover booomerang.dk og Dansk Crowdfunding Forening arbejder jeg som crowdfunding rådgiver og underviser.

Mit seneste projekt er www.crowdfundingnotebook.com – som er en crowdfunding planlægnings notesbog, som du kan bruge til at planlægge dit reward baseret crowdfunding projekt – til en forhåbentlig succes.

Link til LinkedIn https://dk.linkedin.com/pub/michael-eis/1/314/735 og michaeleis.com

Kontakt:
Michael Eis