Dansk Crowdfunding Forening | Ny Donations-Crowdfunding side - Dansk Crowdfunding Forening

Ny Donations-Crowdfunding side

Skrevet af  den 
October 15, 2014

Sygeplejerske og iværksætter Thomas Gravenslund har lanceret en donations crowdfunding platform. Den er sigtet mod det globale marked, men har også plads til de lokale projekter. Der kan doneres til humanitære projekter og velgørende formål over hele verden.

http://giving2charity.org/

Jeg er medstifter af lånecrowdfunding platformen Lendino, der faciliterer långivning mellem masseren (“crowden”) og mindre danske virksomheder. Jeg har en uddannelsesmæsigg baggrund i finansiering fra CBS og har et par års erfaring fra finanstillinger i IT-industrien hos NNIT og IBM.

Jeg blogger primært om lånecrowdfunding, også kaldet p2p-lending, her på siden, men også på p2pfunding.dk, der er en blog dedikeret udelukkende til lånecrowdfunding. Jeg interesserer mig især for de strukturelle rammevillkår for crowdfunding og er meget inspireret af udviklingen i Storbritannien, hvor lånecrowdfuning er ved at være reelt alternativ til den etablerede finansindustri godt hjulpet på vej af statsstøttede initiativer og en kæmpe pulje af talenter.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på andreas@lendino.dk, hvis du har spørgsmål eller deler mine interesser.