Dansk Crowdfunding Forening | Historiske alliancer: 3 markante profiler går med i foreningen

Historiske alliancer: 3 markante profiler går med i foreningen

Skrevet af  den
april 1, 2017

Som et led i foreningens professionalisering byder vi varmt velkommen til:

• Michael Bak, direktør for iværksætterbevægelsen #CPHFTW og nyt bestyrelsesmedlem
  • Henrik Vad, direktør for låne-crowdfundingplatformen, Flexfunding og nyt bestyrelsesmedlem
  • Carsten Collin, statsautoriseret revisor hos Beierholm, kendt for sine 20 år som direktør for Danmarks største erhvervspris, E&Y Entrepreneur of the Year og har flere års erfaring med foreninger. Nu indvalgt som foreningens officielle revisor.

Med disse nye kræfter ombord, håber vi, at kunne skabe endnu bedre rammer for vores medlemmer. Indvalgene skete under foreningens ordinære generalforsamling 30. marts.

Frederik er medstifter af Dansk Crowdfunding Forening og arbejder til dagligt hos Keystones som venture scout og matchmaker mellem business angels og virksomheder, der søger kapital eller kompetencer.