Dansk Crowdfunding Forening | Kommende begivenheder

Kommende begivenheder

Listevisning

august 2017

Pitchaften III (kbh): Mine 10 vigtigste crowdfunding-læringer direkte fra slagmarken

august 31 @ 5:00 pm - 7:00 pm
Dansk Erhverv Børsen,
Slotsholmsgade 1 indgang B, 1217 København K,, Copenhagen, Danmark

De har netop lige nået deres crowdfunding-mål, afsluttet deres kampagne eller fået leveret den sidste reward. Hvad er det vigtigste, de har lært?

september 2017

Crowdfunding brancheaften: eksklusiv middag for partnere og organisationsmedlemmer (PLUS)

september 28 @ 6:00 pm - 8:00 pm
Unavngivet sted,
København,

Denne aften mødes partnere og organisationsmedlemmer til en eksklusiv middag et intimt og hyggeligt sted i København. Formålet er, at knytte tætte bånd i branchen indenfor uformelle rammer. Arrangementet forventes indtil videre at være for egen regning. Tilmelding sker til Frederik Ploug Søgaard, kontakt@danskcrowdfundingforening.dk, 28231523. Mere info følger!

december 2017

Årsmøde 2017 (PLUS)

december 7 @ 4:30 pm - 9:00 pm
Dansk Erhverv Børsen,