Dansk Crowdfunding Forening | Pitch Aften I (Kbh): Klar til crowdfunding? Her er årets kommende crowdfunding-helte. - Dansk Crowdfunding Forening

• This event has passed.

February 23, 2017 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Free

Nysgerrig på crowdfunding? Overvejer du om crowdfunding er det rigtige for dig og dit projekt? Torsdag den 23. februar kl. 17-19 inviteres du til et crowdfunding arrangement hos Dansk Erhverv og Dansk Crowdfunding Forening, Børsen, Slotsholmsgade 1 i indre København.

Aften rundes af med vin, øl og networking med ca. 30 andre tilmeldte.

(Få pladser tilbage. Medlemsskab påkrævet)

Crowdfunding fra A-Z
Før der tages hul på aftenens cases vil formanden for Dansk Crowdfunding Forening, Frederik Søgaard, afklare nogle af de grundlæggende og mest hyppige spørgsmål om crowdfunding: Hvorfor crowdfunding? Kan hvad som helst crowdfundes? Hvilken type crowdfunding og platform skal jeg vælge? Hvad er sidegevinsterne ved crowdfunding? Hvad siger loven? Hvad adskiller vindere og tabere i markedet? Hvad er de 5 vigtigste ting at vide på forhånd? Hvordan planlægges det bedst?

Nye vinkler på lyd og lys
Herefter kan du møde Speakarts og SHADE, der vil give et unikt indblik både i det store og omfattende stykke arbejde, der går forud for launch af en crowdfundingkampagne samt hvad det kræver at holde bolden rullende undervejs.

Nogle af de mange overvejelser kan være:

– Er prisen rigtig?
– Hvordan får jeg backers?
– Hvordan sikrer jeg en brag af en lancering?
– Hvilke skatteregler bør jeg have indsigt i?
– Hvor længe skal kampagnen køre?

Hør om erfaringerne og giv virksomhederne feedback til næste skridt på rejsen.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig og informativ aften på én af Københavns skønneste lokationer.

Date:
February 23, 2017