Dansk Crowdfunding Forening | Medlemsaften - september - Dansk Crowdfunding Forening

• This event has passed.

Medlemsaften – september

September 30, 2015 @ 4:45 pm - 8:00 pm

Free

Kom med til crowdfunding-aften og mød erfarne crowdfundere, crowdfunding-eksperter og virksomheder med nye spændende kampagner!

TILMELD HER

For ca. 40 år siden revolutionerede Danmark “isterningeindustrien” med Erling Vingedal-Nielsens opfindelse af isterningeposen. Måske gør vi det igen. Ihvertfald hvis det står til Aalborg-drengene fra Icebreaker (http://and-ice.com/).Vi har fuldt dem fra idé til crowdfunding-kampagne og nu bliver den danske isterningekværn så lanceret på Kickstarter. Lær om de intense dage efter tryk på launch-knappen.

Vil du også gerne bidrage til aftenens program med et crowdfunding-projekt eller et relevant emne, så er det nu, du har chancen. Skriv til kontakt@danskcrowdfundingforening.dk.

Flere detaljer følger! Vi ser frem til at se jer alle til endnu en lærerig crowdfunding-aften!

Date:
September 30, 2015