Dansk Crowdfunding Forening | Medlemsaften - oktober: launch event og tema om idébeskyttelse - Dansk Crowdfunding Forening

• This event has passed.

Medlemsaften – oktober: launch event og tema om idébeskyttelse

October 22, 2015 @ 4:45 pm - 8:00 pm

Free

Kom med til crowdfunding-aften og mød erfarne crowdfundere, crowdfunding-eksperter og virksomheder med nye spændende kampagner! Vær med når en ny dansk crowdfunding-kampagne går i luften.

Tilmeld dig på Facebook her

TEMA: ÅBENHED VS IDÉBESKYTTELSE

Crowdfunding giver mulighed for hurtigt og effektivt at teste nye ideers eksistensberettigelse på de internationale markeder og samtidig undgå dyr lagerbinding og dårlige investeringer i markedsføring. Men præmisserne er, at du åbent deler, hvordan du vil gøre et halvfærdigt produkt færdigt med internettets hjælp – uden at udlevere for meget konkurrencefølsom information.

Selvom crowdfunding tilbyder internationalisering på rekordtid, fravælger mange gode projekter crowdfunding netop af frygt for f.eks. at blive kopieret af kineserne. Er deres frygt begrundet og hvordan kan man bedst nå udover grænserne uden at give rivalerne for mange værdifulde informationer?

Vi har inviteret patent-eksperterne ind til at diskutere idé-beskyttelse i relation til medlemmernes egne projekter og forsøger at opstille et par praktiske retningslinjer for velbeskyttet crowdfunding.

CASE: SCULPTO – DANMARKS NYE 3D PRINT VIRKSOMHED

2 gutter fra Århus lancerer deres crowdfunding-kampagne sammen med foreningen den 22. oktober. Drengene har udviklet en 3D printer målrettet børnefamilier til en pris fra 3000 kr. Ideen er, at børnene selv skal printe deres legetøj, hvor kun fantasien sætter grænser. Farvel fætter BR.

3D-trenden lever højt på Kickstarter. Men gælder det også danske Sculpto? Vær med til at sende dem pænt afsted på rejsen!

Date:
October 22, 2015