Dansk Crowdfunding Forening | Launch-program for crowdfundere - Dansk Crowdfunding Forening

• This event has passed.

Launch-program for crowdfundere

April 29, 2015 @ 5:45 pm - 8:00 pm

Free

Så er det blevet tid til igen at mødes til endnu en aften fyldt med spændende virksomheder, erfarne crowdfundere og crowdfunding eksperter. Der vil være sparring at hente indenfor f.eks. strategi, videopitch, grafisk design, medie  planlægning, eller bare et par gode råd, kontakter og et skub på vejen til en succesfuld crowdfunding kampagne.

På nuværende tidspunkt står virksomheden Donkey Republic og “UV-måleren” klar til at fortælle om deres ideer og crowdfunding tanker.

Tilmeld her

Deltag på vores Facebook-begivenhed

Få gode råd og erfaringer fra Mono+Monoder rejste 1 mio. DKK på Kickstarter.

Donkey Republic
Donkey Republic tilbyder en cykel delings service, som benytter deres helt egen lås, som kan åbnes og låses ved hjælp af deres app. På denne måde kan du finde en cykel nær dig, booke den, låse den op med telefonen og stille den, hvor det passer dig. Donkey Republic har crowdfunding i tankerne, men søger sparring til hvordan det kan eksekveres og om den geografiske begrænsning bliver for stor en byrde.

UV-måleren
Sune med UV-måleren, har udviklet en måler som kan holde dig opdateret på, hvornår det er tid til at smøre solcreme på, forbundet med en app til din telefon. Sune ønsker at blive klogere på, om hans projekt har et “crowdfunding-faktor”.

Flere virksomheder er på trapperne til at deltage i dagens launch-program, så skynd dig at tilmelde dig til kontakt@danskcrowdfundingforening.dk og hver med til at hjælpe danske crowdfundere.

Date:
April 29, 2015