Dansk Crowdfunding Forening | Generalforsamling - Dansk Crowdfunding Forening

May 20, 2016 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Indkaldelse til generalforsamling i

Dansk Crowdfunding Forening

Fredag, den 20. maj 2016 kl. 17 på Børsen, Slotsholmsgade 1, 1217 København K.

Bestyrelsen for Dansk Crowdfunding Forening indkalder hermed til foreningens årlige generalforsamling med følgende:

Dagsorden

2. Årsberetning
  3. Godkendelse af årsregnskab for det forgangne år
  4. Godkendelse af budget for det kommende år, herunder fastsættelse af kontingent
  5. Valg af bestyrelse
  6. Valg af revisor
  7. Behandling af indkomne forslag

Ad 1) – Valg af dirigent
Vælges på generalforsamlingen.

Ad 2) – Årsberetning
Bestyrelsens formand aflægger årsberetningen.

Ad 3 – Godkendelse af årsregnskabet for 2015
Foreningens årsregnskab for 2015 kan ses på foreningens hjemmeside her.

Ad 4 – Godkendelse af budget for det kommende år, herunder fastsættelse af kontingent
Det af bestyrelsen udarbejdede budget vil blive gennemgået på generalforsamlingen. Bestyrelsen foreslår, at der introduceres medlemskontingenter på 0 kr. for eksisterende medlemmer, 19 kr. månedligt for udvidet medlemskab til private medlemmer og 4000 kr. årligt for organisationer.

Ad 5 – Valg af bestyrelse
Samtlige eksisterende bestyrelsesmedlemmer Frederik Ploug Søgaard, Michael Eis, Juri Cetti, Regina M. Andersen, Andreas Christiansen, Andreas Christensen, Jesper Fjordbak, Lars Nordal Jensen, Christian Walther, Søren Stenderup, Sigurd Schou Madsen, Kurt Søndergaard har meddelt, at de genopstiller.

Ad 6 – Valg af revisor
Der er ingen forslag om valg af revisor

Ad 7 – Behandling af indkomne forslag
Ingen forslag fra bestyrelsen udover forslaget om at introducere medlemskontingent.

Ad 8 – Eventuelt.

Og lidt formalia…

• Mødeberettigede på generalforsamlingen er alle, der har interesse i foreningens arbejde.
  • Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 2 uger før generalforsamlingen.
  • Stemmeberettigede på generalforsamlingen er alle medlemmer, der på indkaldelsesdagen er registreret som medlem. Der kan stemmes ved fuldmagt som skal gives skriftligt. Fuldmagt kan alene gives til et andet medlem og hver fremmødt medlem kan kun medbringe 1 fuldmagt.
  • Ved afstemning på generalforsamlingen har hvert medlem én stemme.
  • Generalforsamlingen træffer sine beslutninger med simpelt flertal.
  • Ved valg af medlemmer til bestyrelsen afgøres valget i tilfælde af stemmelighed ved lodtrækning.
  • Valgbare er personlige medlemmer samt personer fra den overordnede ledelse i medlemsvirksomheder. Hvervet er personligt og kan ikke delegeres til andre.

Tilmelding til generalforsamlingen kan ske via formularen på følgende link

Vel mødt

København, den 20. april 2016

De opstillede bestyrelseskandidater:

Frederik Ploug Søgaard Nuværende bestyrelsesformand. Stifter af Dansk Crowdfunding Forening. Konsulent hos Keystones.
Michael Eis Nuværende næstformand. Medstifter af Dansk Crowdfunding Forening. Stifter og CEO hos Booomerang – en dansk crowdfunding platform.
Juri Cetti Stifter og partner i Dansk Faktura Børs A/S.
Regina M. Andersen Selvstændig advokat, konsulent, mentor og bestyrelsesmedlem.
Andreas Christiansen Medstifter af Dansk Crowdfunding Forening og forretningsudvikler i den danske opstartsvirksomhed OrderYoYo.
Andreas Christensen Medstifter, CMO og partner i Lendino – en dansk baseret låne crowdfunding platform.
Jesper Fjordbak Medstifter og partner i Raizers – en franskbaseret equity og låne crowdfunding platform.
Lars Nordal Jensen Repræsentant for Vækstfonden. Senior konsulent hos Vækstfonden.
Christian Walther Formand for Dansk Iværksætterforening.
Søren Stenderup Medstifter af Crowdinvest.
Sigurd Schou Madsen Repræsentant for Dansk Erhverv. Politisk konsulent hos Dansk Erhverv.
Kurt Søndergaard Iværksætter og direktør for Zilo Systems

Date: