Dansk Crowdfunding Forening | Crowdfunding Pitch Aften - Dansk Crowdfunding Forening

• This event has passed.

Crowdfunding Pitch Aften

May 4, 2016 @ 5:00 am - 7:00 am

Overvejer du crowdfunding, har du allerede en crowdfunding-kampagne på vej eller søger du en god anledning til at lancere din kampagne? Få den bedste start – indstil dit projekt til kontakt@danskcrowdfundingforening.dk.

Første crowdfunding-case på programmet:
Speakarts – > http://www.speakarts.com/

Mere info følger i takt med at kandidaterne melder sig.

***
Få værdifuld feedback fra erfarne crowdfundere, rådgivere, investorer, erhvervsfolk eller iværksættere som står i samme situation som dig.

Hver måned mødes nye og gamle crowdfundere. Nye projekter præsenteres og trykprøves, gamle kampagner giver status og helt nye kampagner lanceres og fejres. Søger du hjælp med f.eks. strategi, videopitch, 3D-tegninger, grafisk design, medieplanlægning eller bare et par gode råd, kontakter og et kærligt skub på vejen, så indstil dit projekt. Måske kan vi hjælpe.

Date:
May 4, 2016