Dansk Crowdfunding Forening | Crowdfunding-jurakursus (Århus): skrækhistorier fra praksis og vigtige råd (PLUS) - Dansk Crowdfunding Forening

• This event has passed.

April 3, 2017 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Der findes ingen ’lov om crowdfunding’, som man kan slå op i, når man ønsker at vide, hvordan crowdfunding bliver reguleret. Udbredelsen af crowdfunding har heller ikke givet anledning til at ændre den lovgivning, som i øvrigt regulerer crowdfunding. Reguleringen af crowdfunding skal derfor indpasses i den eksisterende, ’gamle’ lovgivning, der er udformet før crowdfunding, som vi kender det i dag, blev udbredt.

I en ny bog beskriver LETT de juridiske rammer for crowdfunding i Danmark. Bogen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med crowdfunding. På dette kursus får du bogens vigtigste budskaber med hjem og samtidig tager vi fat i nogle eksempler fra praksis, hvor “crowdfundingretten” gør sig særligt gældende.

Mere info følger.

Tilmeld her

Dette arrangement er forbeholdt PLUSmedlemmer. Læs mere om medlemspakkerne her.

Arrangementet vil foregå i Århus på LETTs nye domicil DOKK1

Date: