Dansk Crowdfunding Forening | Crowdfunding aften - Kom først over målstregen - Dansk Crowdfunding Forening

• This event has passed.

Crowdfunding aften – Kom først over målstregen

June 23, 2015 @ 5:45 pm - 8:00 pm

5 virksomheder står på spring med en kampagne eller befinder sig allerede lige midt i crowdfundingorkanens øje. Kom helt tæt på og lær om crowdfunding, der hvor tingene rør sig lige nu. Bl.a. det danske crowdfunding-bureau, Heartreacher, giver en kampagne-status med deres seneste skud på stammen; sæd-testeren Swimcount.

Er det dit crowdfunding-projekt, vi skal høre om, så er der et sidste spot ledigt. Kontakt os på kontakt@danskcrowdfundingforening.dk.

Klik her og tilmeld dig!

18:00 Velkommen

Tidlig forberedelsesfase:
18.05: Dazin
18.25: Flower
18.45: AND ICE

19.05: Netværkspause

Sen forberedelsesfase:
19:15: REMIC
19:55: (Din virksomhed?)

Live kampagne:
19:35: Swimcount

SWIMCOUT:
Swimcount er verdens første pålidelige hjemmetest for sædkvalitet. Ved at placere en sædprøve i Swimcount vil brugeren i løbet af 30 minutter få en valid indikation på sædkvalitet og sædcelle kvantitet. Kampagnen skabte anledning til hed debat under forrige medlemsmøde – lige før launch. Nu er den i luften. Hør hvordan den er blevet modtaget og hvad teamet har erfaret de seneste 2 intense uger.

REMIC:
REMIC laver mikrofoner til klassiske instrumenter af højeste kvalitet. Der er taget en beslutning om at der skal køres en crowdfunding kampagne, og forberedelserne er i fuld gang! REMIC søger sparring omkring, hvordan man når ud til et niche market bestående af prosumers, og hvilke rewards der kan motivere backers til at gå med i projektet.

AND ICE:
AND ICE har løsningen på irriterende isterningbakker, hvor det altid er besværligt at få isterningerne op, uden at kaste dem ud over det hele. Med en lækker smart løsning, skal du aldrig igen bøvle med dumme isterningbakker. Kim er startet på forberedelserne til kampagnen og har nogle spørgsmål til pre-launch kampagnen.

FLOWER:
Flower er et affaldssorteringsystem til den private bruger. Produktet har den absolut mest konkurrence dygtige pris og er den mindst pladskrævende løsning, som kan tilpasses til den enkeltes behov. Irina fra Flower vil gerne blive klogere på om crowdfunding kan være en mulighed, og hvilken type crowdfunding der er det bedste fit.

DAZIN:
Dazin levere den billigste og mest miljøvenlige madlavningsenergi løsning til folk i Bhutan. Dazin planlægger at lave en crowdfunding kampagne og skal bruge jeres hjælp til at give feedback på deres pitch og marketing strategi.

Vi ser frem til at se jer alle til en endnu en lærerig crowdfunding-aften!

Date:
June 23, 2015