Dansk Crowdfunding Forening | Bliv crowdfunding klar 28. maj - Dansk Crowdfunding Forening

• This event has passed.

Bliv crowdfunding klar 28. maj

May 28, 2015 @ 5:45 pm - 8:00 pm

Free

Så er det blevet tid til igen at mødes til endnu en aften fyldt med spændende virksomheder, erfarne crowdfundere og crowdfunding eksperter. Der vil være sparring at hente indenfor f.eks. strategi, videopitch, grafisk design, medie  planlægning, eller bare et par gode råd, kontakter og et skub på vejen til en succesfuld crowdfunding kampagne.

På nuværende tidspunkt står virksomheden Huginn&Mininn, Emergency Asteroid Defence Project (EADP), Considaret, og Audientes klar til at fortælle om deres ideer og crowdfunding tanker.

Tilmeld her

Huginn&Muninn
Huginn&Muninn gør kompliceret hjemme/kontor overvågning mulig for alle og enhver som har en smartphone. Det er ikke længere nødvendigt med lange kontrakter og månedlige gebyrer. Med en smart patenteret modulær løsning, kan du nemt tilføje features som passer dine behov. Huginn&Muninn er lige på trapperne til at launche og søger den sidste feedback på deres projekt d. 28 maj, før det går løs kort tid efter! Kom og hver med til at høre om deres crowdfunding forberedelser og give dem det sidste skub på vejen til en succesfuld kampagne.

EADP
EADP’s projekt er live til mødet og de kommer forbi og fortæller om deres tanker bag crowdfunding, status på kampagnen og om al arbejdet undervejs, mens kampagnen kører. EADP sikre hele jorden mod asteroider, med et forsvars system der med kort varsel kan sendes ud i rummet og destruerer en asteroide før at den rammer jorden. Hør mere om projektet og hvorfor at man bliver nød til at crowdfunde hele jordens overlevelse på mødet d. 28 maj! (Støt dem her)

Considaret
Considaret er et røg- og dampfrit alternativ til cigaretter, således at du får “all of the good – and none of the bad”. Med mere end et dusin af patenter og et færdigt produkt klar til produktion, er det store problem “bare” – hvordan slår man de tunge drenge på tobaksmarkedet? Crowdfunding er måske vejen. Carsten fra Considaret slår vejen forbi og giver en status på, hvor langt virksomheden er kommet med crowdfunding planerne og hvilke udfordringer han står over for.

Audientes
Mere end 600 millioner mennesker har høreproblemer, og vil have fordel af et høreapparat, men mindre end 10% har et. Audientes har løsningen på dette problem, med deres høreapparat til 1/5 af den normale pris. De har overvejet om crowdfunding kan være en mulighed, og søger derfor sparring fra crowded om hvorvidt crowdfunding er den rigtige vej, og hvorledes det skal udføres.

Date:
May 28, 2015