De aktive i foreningen arbejder løbende på et anbefalingskatalog, der kan inspirere medlemmer og politikkere indenfor konkrete handlingsområder.

Vi anbefaler bl.a.:

• Iværksætterselskaber bør undtages forbud mod offentligt udbud af anparter
  • Der bør være skattefordele ved private investeringer i opstartsvirksomheder ligesom i England
  • Kravene om tilladelse som værdipapirhandler bør lempes for platforme
  • Reglerne for investering af pensionsmidler i opstartsvirksomheder bør lempes, så privatinvestoren kan diversificere sig
  • Der bør indføres en ”Dansk Crowdfunding Lov” ligesom i Italien og USA. Med regeringens 2020-plan, ”Danmark i arbejde” skal der skabes 180.000 flere job indenfor de næste 6 år. Men Danmarks ledighed har stort set ikke rokket sig de seneste 4 år. Ligesom i USA og Italien tror vi på, at kurven kan knækkes med en crowdfundinglov.

Anbefalingskataloget sætter fokus på udnyttelsen af danskernes handlekraft i markedet for risikovillig kapital.

Sæt englene fri